Alder - Novavi Ung Revers

Spørgsmål til brevkasse

Spørg Ung Revers

Alder

Hey, jeg er 15 og har haft en online ven de sidste 2 månder hun her 16 snart 17 og jeg spurgte mine forældre om hun måtte komme her hjem en gang i sommeren. De lyder ikke til at være helt glade ved det, men ser ud til at acceptere det, min mor spurgte om hendes alder og jeg sagde 16 som jo ikke er forkert, der er bare det ene problem at vi er ikke bare venner. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre eller hvordan jeg skal over tale dem til at ikke bekymre sig. Jeg har snakket med hende flere gange i video opkald så jeg er selv sikker på hun her 16.

Spørgsmål fra Anonym, 15 år. Besvaret af Ung Revers 17. marts 2022

Svar fra Ung Revers

Hej,
Tak for dit brev. Jeg forstår det sådan at, du gerne vil berolige dine forældre, så de ikke skal bekymre sig om dit online forhold til den pige, du gerne vil have besøg af. Det er godt, at du tænker på dem.

Men jeg tror det er vigtigt, at du er ærlig overfor dem, for hvis du kun fortæller den halve sandhed, kan de sikkert fornemme, der er noget, der ikke stemmer… og undre sig og bekymre sig om, hvad det er der foregår. Det er lidt det forældre ofte gør, når de bliver usikre på, hvad der foregår og måske heller ikke helt forstår. Og hemmeligheder i familien plejer at slippe ud før eller siden. Det er lidt ligesom når andre fortæller dig noget, men ”glemmer” at fortælle det hele… så kan du garanteret også mærke, at der er noget, der bliver skjult, og bliver urolig inden i.

Selvom jeg godt kan mærke på dig, at det ikke er helt let at snakke med dine forældre omkring dette, så synes jeg alligevel du skal forsøge snakke med dem igen og fortælle, at I faktisk er blevet glade for hinanden og gerne vil mødes IRL. Er det ikke sådan det er? Det er helt naturligt, at du har lyst til at mødes med den pige, som du er blevet glad for.
Der er også den mulighed, at det vil kunne berolige dine forældre at møde pigen, som du er blevet glad for.
Held og lykke med det.

Mange hilsner Kim, Ung Revers

Seneste spørgsmål i brevkassen

Har du et spørgsmål?

Skriv til os omkring dine bekymringer eller spørgsmål, hvis dine forældre drikker eller tager stoffer.

Chat
Ung Revers