Er du bekymret for dit barn?

Som forælder kan du have mange tanker om, hvordan du kan hjælpe dit barn - uanset om dit barn er lille eller teenager. Du kan som forælder søge gratis råd og vejledning hos os.

Når flasken er flyttet ind påvirkes alle i familien

Som forælder vil du altid være den vigtigste person i dit barns liv. Både på det praktiske og det følelsesmæssige plan. Du står som forælder med ansvar for at barnet trives. Er der alkohol eller andre rusmidler i en familie, kommer det til at påvirke forholdet mellem dig og dit barn og giver familieproblemer.

I videoen kan du høre børne- og ungebehandler Vivien fra Novavi Ung Revers fortælle om hvordan flasken påvirker alle relationer omkring den.

I Ung Revers har vi god erfaring med at samarbejde med dig som forælder om at øge dit barns trivsel. Din rolle som forælder i et forløb hos Ung Revers er, at støtte dit barn i den udvikling behandlingsforløbet igangsætter. Du skal hjælpe med at tackle de følelser, og udfordringer som dit barn oplever i forbindelse med rusen og dens konsekvenser.

Her kan læse mere om vores rådgivning og hvordan du hurtigt kommer i kontakt med os. Det er gratis og I kan få hjælp uanset hvor I bor.

Det var svært at hjælpe mine to drenge

Claus og hans drenge gik i behandling i Ung Revers for at få talt om, hvordan det er at have en forælder, der drikker for meget. Læs deres fortælling om hvordan forløbet gav Claus mulighed for at forstå, hvilke følelser og tanker hans to drenge gik rundt med.

Gratis hjælp

Ung Revers er et gratis tilbud til børn og unge under 25 år, som er vokset op i en familie med stof- eller alkoholproblemer.

 

Læs Auroras fortælling om sin opvækst med en far, som havde et hashmisbrug. Og hvordan hun gennem Ung Revers har fået udviklet en værktøjskasse med redskaber, der gør hende bedre i stand til at sige fra og til at skabe ligeværdige relationer.