Har du brug for én at snakke med om alt det derhjemme?

Vi er her for dig, der vokser op med voksne der bruger stoffer eller alkohol. Det er ik altid nemt at snakke om, men de fleste bliver lettet af at dele tankerne med nogen.

Du er ikke alene om at have det, som du har det. Hver dag er der mange andre børn og unge, der får hjælp.
Det kan ske på mange måder, og i Ung Revers kan du spørge om lige præcis det, der er vigtigt for dig, når det passer dig.
Du kan for eksempel SMS’e når det passer dig, så svarer vi så hurtigt vi kan. Du kan også chatte mandag 16-18, eller prøve at se, hvad andre børn og unge har spurgt om i brevkassen her på siden.

Send DIT spørgsmål til brevkassen

Brevkasse
Indtast din e-mailadresse, hvis du ønsker at få besked, når vi har svaret på dit spørgsmål.

Du kan helt anonymt skrive til os i brevkassen, men når du sender en besked til os, indsamler og behandler vi dit navn (fornavn eller kaldenavn), dit køn og din e-mailadresse, hvis du ønsker at opgive den, samt de oplysninger du skriver i kommentarfeltet. Formålet med behandlingen af personoplysninger er at kunne modtage og besvare din henvendelse og at kunne vise alder og køn på vores hjemmeside.

Din mailadresse opbevares i 90 dage, hvorefter den slettes automatisk.

I Novavis privatlivspolitik kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside.

Jeg accepterer…