Er du i tvivl?

Ved du ikke om Ung Revers er noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere. Se hvilken afdeling som er tættest på dig her

Hvem kan få hjælp?

Du kan få hjælp hos Ung Revers, hvis dine forældre har problemer med rusmidler, lige meget om der er tale om alkohol, hash, stoffer eller piller.

Vi tilbyder behandling til dig, der er mellem 0-25 år. Hvis du bor i Odense, kan du også få hjælp op til 30 år, da vi har en særaftale med Odense Kommune for dig mellem 25-30 år.

Hjælpen er altid gratis. Den hjælp vi tilbyder består af samtaler, som både kan foregå alene eller i en gruppe med andre unge.

Måske tænker du, at det ikke er dig, der har et problem og derfor ikke har brug for hjælp. Men når en forælder har problemer med rusmidler påvirker det hele familien – også dig.

Chat og brevkasse

Hvis du i første omgang blot har lyst til at vide lidt mere, så kan du anonymt chatte eller skrive til vores brevkasse.

Hvordan foregår det, når du er i et forløb?

Starter du i et forløb hos os, vil du have samtaler med en behandler cirka hver 14. dag. Det vil være den samme behandler, som du mødes med hver gang.

Et forløb strækker sig typisk over 10 – 14 gange. Vi arbejder ud fra forskellige temaer fra gang til gang, som sætter fokus på det, som er eller har været svært for dig i forhold til at vokse op med en mor eller far med et misbrug.

Gruppeforløb

Du har også mulighed for at komme i et gruppeforløb. Fordelene ved at gå i en gruppe er, at du møder andre unge, som går rundt med de samme tanker og bekymringer, som du har.

En ung fortæller om gruppeforløb

“Når man kommer i gruppe, møder man andre unge mennesker, og så føler man sig pludselig ikke så alene længere”.
Læs fortællingen her.

Typisk vil I være 8 – 10 unge i en gruppe sammen med to behandlere. Forløbet strækker sig over 14 gange og I mødes hver anden uge.

Alt hvad der bliver talt om i gruppen er fortroligt og må ikke fortælles videre til andre. Den første gang laver vi i fællesskab nogle klare spilleregler for, hvordan vi sammen skaber en god og tryg stemning i gruppen.