Chat
Ung Revers

Novavi Ung Revers

FOR FORÆLDRE

Velkommen til chatten

Velkommen til chatten

Chatten har i øjeblikket åbent mandag og onsdag kl. 16-18 eller 17-19

Chatten har i øjeblikket udvidet åbningstider. Du kan chatte mandag og onsdag kl. 16-18 eller 17-19 hvor vi sidder klar til at chatte 1-til-1 med dig.

I chatten har du mulighed for at sige de ting, du måske aldrig har fortalt nogen før og som du måske synes er svært at tale om. Du kan chatte med os om lige præcis det, der rør sig i dig.

Du er helt anonym i chatten og din samtale forsvinder, når den slutter.

En chat-samtale kan være kort eller vare de to timer, som chatten er åben.

Chatten kan være optaget, hvis der er mange, der gerne vil chatte. Du kan også tage kontakt til os gennem vores brevkasse eller sende os en sms. 

Læs unges fortællinger

Du kan læse om andre unge og få mere at vide her.

Er chatten optaget?

Skriv dine tanker eller spørgsmål til os i brevkassen. Her kan du også læse om andre unges problemer.

Information vedr. Corona-virus

Vi har begrænset fremmøde p.g.a. Covid-19, derfor skal du kontakte din behandler og høre om dine muligheder for en fysisk samtale. Det er de enkelte behandlere i afdelingerne, der vurderer om fysisk fremmøde til samtaler er mulige og de vil fortælle dig mere om, hvilke hensyn vi tager for at undgå smittespredning. Du kan stadig have samtaler online og på telefon. Vil du gerne have en samtale, kan du ringe eller skrive en mail til hvilken som helst af vores behandlere. Du kan finde kontaktinformationer under kontakt i menuen. Har du symptomer på virus, skal du IKKE møde til samtaler. Husk at du kan chatte med os eller skrive til brevkassen.
Hilsen Novavi Ung Revers