Chat- og sms-rådgivning

Chat-rådgivning har åbent hver mandag kl. 16-18. Du kan skrive med os i chatten i åbningstiden eller sende os en sms, når det passer dig.

Velkommen til Ung Revers’ chat- og sms-rådgivning

Chat-rådgivning har åbent hver mandag kl. 16-18. Du kan skrive med os i chatten i åbningstiden eller sende os en sms, når det passer dig.

I chatten har du mulighed for at skrive om de ting, du måske aldrig har fortalt nogen før og som du måske synes er svært at tale om. Du kan chatte med os om lige præcis det, der rør sig i dig. Du er helt anonym i chatten og din samtale forsvinder, når den slutter. En chat-samtale kan være kort eller vare de to timer, som chatten er åben.

Chatten kan være optaget, hvis der er mange, der gerne vil chatte. Du kan også tage kontakt til os gennem vores brevkasse eller sende os en sms.

Om SMS-rådgivningen

Du kan skrive til vores SMS-rådgivning, når det passer dig bedst. Vi vil svare dig på hverdage så hurtigt vi kan, men senest indenfor et døgn.

Du kan skrive uanset om du blot har et enkelt spørgsmål eller du har brug for en lidt længere dialog. Du er anonym og vi kan ikke se dit mobilnummer.

I SMS-rådgivningen har vi mulighed for at give dig et længere svar, som i brevkassen. Derfor kan du heller ikke forvente at få svar lige med det samme, da vi gerne vil give dig den bedste rådgivning. Du har også mulighed for at kommentere på det svar, du får eller stille et nyt spørgsmål.

For at vi kan sikre, at du får svar inden for et døgn på hverdage, kan det være forskellige rådgivere, der svarer dig, hvis du skriver til os flere gange. Du vil dog altid kunne bede om en samtale hos den rådgiver, som du har fået svar fra.

Om anonymitet

Både i chatten og sms-rådgivningen er du anonym, da vi ikke kan se dit telefonnummer eller andet information om dig. Det er dog vigtigt, at du ikke skriver dit navn, hvor du bor eller andet, som kan fortælle noget om, hvem du er. Vær altid opmærksom på hvilke informationer du fortæller om dig selv og fortæl kun det der er vigtigt for at forstå dit spørgsmål eller din situation.

Vores behandlere har tavshedspligt, men de har også underretningspligt. Det er en lov der er lavet for at passe på alle børn i Danmark. Det betyder at de i særlige tilfælde, hvis de vurderer at du er i fare, vil spørge til hvem du er og dermed bryde din anonymitet. Behandlerne har pligt til at fortælle politiet eller din kommune, hvis de mener at du har brug for særlig hjælp.