Min konstante hovedpine | Fortællinger og viden fra Ung Revers

Min konstante hovedpine

Kecia troede hendes konstante hovedpine stammede fra en hjernerystelse. Læs om hendes forløb i Ung Revers, hvor hun blev klogere på sig selv og sine handlemønstre og også fandt ud af, at hun selv har et ansvar for at få det liv, hun gerne vil have

Aldrig alene

Jeg har gået til diverse psykologer, terapeuter osv. for at få bearbejdet min sorg, min anderledeshed, min barndom, min vrede, min knude i maven og ikke mindst mit eget tabu. Jeg havde næsten givet op på at modtage mere hjælp, fordi der ikke var noget, som virkede. Hvert forløb fik mig kun til at føle mig mere og mere alene. Men man er aldrig alene, det er et valg, som man tager. Det tog mig bare tid at indse.

“Skæv” energi

Jeg har siden barnsben døjet meget med hovedpine, men jeg troede, at det stammede fra en ulykke, hvor jeg havde fået hjernerystelse. Det viste sig, at det var, fordi jeg havde en “skæv” energi. Med det mener jeg, at min balance i kroppen var ude af takt, fordi jeg, hele mit liv, har givet så meget af mig selv til andre og ikke rigtig fået noget igen. Eller jeg har ikke ville tage imod det, fordi jeg var så optaget af, at jeg skulle redde og være der for andre. Men alt i alt kun for at dulme min egen smerte og overdøve mine følelser og det som rumsterede inden i mig.

På det tidspunkt gik jeg hos en healer, som kendte til Ung Revers og som anbefalede mig at opsøge dem.  Healeren mente, at jeg havde den her skæve energi. Jeg vidste ikke, hvad det betød før jeg havde været i gang med et parallelt forløb i et halvt års tid med både healeren og Ung Revers. 

“Jeg er opvokset med en far, som var alkoholiker og stofmisbruger. Min mor er kvartalsdranker.”

Kecia, 24 år

Flygtede for virkeligheden

Jeg er opvokset med en far, som var alkoholiker og stofmisbruger. Min mor er kvartalsdranker. Jeg har altid godt kunne lide at være hjemme hos andre og så mig selv som et socialt væsen, men jeg har aldrig selv haft venner med hjemme. Jeg har aldrig vidst hvorfor. Men nu er jeg blevet klar over, at jeg flygtede fra den virkelighed, som jeg var i, allerede da jeg var helt lille.

Ung Revers har hjulpet mig til at finde lyset, da alt andet så mørkt ud. Og nu har jeg det bedre end nogensinde før. Det har været en svær tid og jeg har skulle se mange dæmoner i øjnene, men det var det hele værd.

“Jeg er gladere, har færre vredesudbrud og jeg ved hvordan, jeg skal takle min tankemylder.”

Helene, 22 år

Jeg ønsker at mange andre, som står i sammen situation, hvor de føler sig alene, starter på sådan et forløb, for hvad har man i virkeligheden at tabe?

Støtte hele vejen

Så selvom jeg var lidt skeptisk i starten, har det vist sig at være godt at få snakket med en voksen, som ved, hvordan det er at være barn af en alkoholiker.
Som jeg ser det, er der kun en mulighed og det er bedring og støtte gennem et forum med skønne mennesker, som anerkender og forstår en.

Skrevet af Kecia, 24 år.

Chat
Ung Revers